Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Danmarks Kvægforskningscenter

  • Forskning og formidling til gavn for kvægbruget

 

15.09.2020 | Anis

Interview: Hør Mogens Larsens anbefalinger til afgoldning af malkekøer

Seniorforsker Mogens Larsen havde konkrete anbefalinger med til årets Fodringsdag i Herning i onsdags vedrørende afgoldning af malkekøer: Vælg reduceret malkefrekvens frem for reduceret foder ved afgoldning. Se interviewet med Landbrugsavisen og hør anbefalingerne.

14.09.2020 | Anis

Flot tilslutning til Fodringdag 2020 i Herning

Der var et rigtigt godt fremmøde, spændende faglige emner og god spørgelyst ved årets fodringdag, som var et fælles arrangement afholdt af SEGES, Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet samt Københavns Universitet.

Professor Mette Olaf Nielsen vil med sin forskning bidrage til at finde de bæredygtige løsninger i forhold til at reducere drivhusgasudledningen fra drøvtyggerne”. Privatfoto.

03.09.2020 | Anis

Ny professor ved Aarhus Universitet vil afkriminalisere køerne

Mette Olaf Nielsen er per 1. september 2020 udnævnt som professor i ”Produktions- og laktationsfysiologi hos drøvtyggere” ved Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet. Mette skal bidrage til at løse landbrugets klimaudfordring, hvad angår udskillelsen af metan fra drøvtyggere.

02.09.2020 | Anis

Webinar: “Using ontologies to improve animal science research”

An interesting webinar in the SmartCow project: “Using ontologies to improve animal science research”, 8-9 October 2020. The webinar is coordinated by scientists from INRAE, France. It targets scientists, RI technicians, Bachelor, Master or PhD students. This webinar is free of charge. Deadline for registration 2nd October.

01.09.2020 | Anis

Kvægforskere fra AU står klar til Fodringsdag 2020

En række kvægforskere fra Aarhus Universitet vil dele ud af deres viden på Fodringsdag 2020 i Herning den 9. september. Vær med og bliv opdateret på aktuelle og spændende emner inden for fodring af malkekøer.

09.07.2020 | Forskning

To ledige professorater hos Institut for Husdyrvidenskab fra 1. februar 2021

Et professorat i Ernærings- og laktationsfysiologi og et professorat i Adfærd, adfærdsmæssige behov og stress. Ansøgningsfrist er 27. september.

Viser resultater 55 til 60 ud af 327

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Tag en video-rundtur på DKC Kom med rundt i alle staldafsnit og hør forskerne fortælle om vores unikke forsøgsfaciliteter til kvæg.

FORSØGS-FACILITETER

BESØG OS