Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Gymnasier

Institut for Husdyrvidenskab udbyder en række faglige undervisningsforløb for gymnasieelever og -klasser med baggrund i instituttets forskning. Undervisningen er tilpasset naturvidenskabelige fag i stx, htx og hf, og indeholder eksperimentelle øvelser og faglig rammesætning.

Undervisningen afvikles på AU Foulum og gør aktivt brug af instituttets forskningsfaciliteter, udstyr og forskningsmiljø. Det er forskere og ph.d.-studerende ved Institut for Husdyrvidenskab, som varetager undervisningen. 

Kontakt

Mette Iburg-Krogh

Kontorfunktionær Institut for Husdyrvidenskab - ANIS sekretariat

Undervisningsforløb for hele klasser

Der udbydes hvert år en række undervisningsforløb på gymnasieniveau på AU Foulum. Eleverne deltager i et på forhånd fastlagt forløb, hvor de bl.a. stifter bekendtskab med naturvidenskabelig metode og får større forståelse for naturvidenskaben som genre. Gymnasielærere har mulighed for at deltage i en gymnasielærerdag, hvor de kan høre mere om de undervisningstilbud og -forløb, der udbydes på AU Foulum

Læs mere her

Bemærk: Det er ikke længere muligt at booke aftaler for gymnasieklasser på individuelle datoer, medmindre der alene er tale om rundvisninger. 

Rundvisning

I forbindelse med et undervisningsforløb - eller som et andet tilbud ved evt. bookede forløb - er det også muligt at komme på rundvisning, evt. med indlagte øvelser, på AU Foulum.

Book en rundvisning på AU Foulum

Studieretningsprojekter 

Institut for Husdyrvidenskab tilbyder hjælp i forbindelse med studieretningsprojekter eller andre større skriftlige eksamensprojekter. 

Læs mere her