Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Alumner

Bevar kontakten med dit fag og udvid dit netværk blandt andre agrobiologer fra AU. 

Hvad er en alumne?

Som alumne (dimittend) er du en vigtig ambassadør for agrobiologi-uddannelsen samt for Institut for Husdyrvidenskab og Aarhus Universitet. Vi vil derfor gerne holde kontakten ved lige.

Med dine erfaringer kan du bidrage til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet og bidrage til at positionere instituttet og universitetet som en international uddannelsesinstitution i verdensklasse. Målet at skabe livslange relationer til vores alumner, som kan være til gensidig glæde og gavn.

Instituttets nuværende og tidligere medarbejdere er også velkomne, og vi opfordrer også nuværende studerende til at drage nytte af alumnenetværket.   

Læs mere om at være alumne.

Læs om "Første alumnedag, 2018 var en stor succes".

Læs om "Fælles alumnedag for agrobiologer ved AU-Foulum" den 11.april 2019.

Nyheder

24.04.2020 | Anis, Svin

SEGES summit is postponed to 2021

The conference SEGES summit - THINK Piglet Health & Nutrition 2020, that was planned in September in Copenhagen, is postponed one year due to the Covid-19 situation.

Det er den naturlige form for E-vitamin i foderet, der fortrinsvis udskilles til mælken hos køer, viser undersøgelser foretaget af Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet. Foto: Linda S. Sørensen.

21.04.2020 | Anis, Kvæg, DCA

Koen favoriserer naturligt frem for syntetisk E-vitamin til komælken

Når koen fodres med græs, med et naturligt højt E-vitamin-indhold, bliver mælkens indhold af E-vitamin højere, end hvis koens primært får foder tilsat syntetisk E-vitamin. Forklaringen er, at koen favoriserer naturligt E-vitamin frem for syntetisk. Det viser undersøgelser foretaget af forskere ved AU Foulum, som for nyligt har fået resultaterne…

Viser resultater 19 til 20 ud af 458

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Følg os på LinkedIn og Twitter

Arrangementer

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned. Se eksempel på nyhedsbrevet.

Ønsker du at abonnere på nyheder om jordbrug og fødevarer finder du tilmelding her.