Nyheder og events - fjerkræ

31.07.2018 | Anis

WORKSHOP: Muligheder for at sikre 100% økologisk foder til fjerkræ

Deltag i workshop og være med til at diskutere fremtidige muligheder for en øget produktion af økologisk lokalfoder, der kan bidrage til at nå målet omkring 100% økologisk foder til økologiske slagtekyllinger og æglæggere. Deltagelse er gratis. Frist for tilmelding er den 3. august 2018.

12.07.2018 | Anis

Alt godt fra havet til æglæggende høner

Forskere fra Aarhus Universitet udfører et forsøg med æglæggende høner på en økologisk bedrift fra maj til september 2018 for at teste fodring med muslingemel i stedet fiskemel til æglæggende høner.

Photo from Colorbox

09.07.2018 | Ph.d.-kursus

Department of Animal Science offers a PhD course on Interpretation of animal stress responses

The PhD provides a solid background of the theory and research in stress biology via lecture by leading researchers within the field.

I ny video, udarbejdet af SKIOLD, kan du se og høre mere om AU-Foulums nye møllerianlæg og dets mange særlige funktioner. (find link nederst på siden).

29.06.2018 | Anis

Se video om AU-Foulums nye og helt unikke foderfabrik

Aarhus Universitet i Foulum indviede i år en helt ny foderfabrik, som fremstiller foder til de mange forskellige forsøg, der foregår på forskningscenteret. Nu kan du se en video, som giver et indblik i det særlige møllerianlæg og dets mange funktioner.

20.06.2018 | Anis

Vil du vide mere om Agrobiologi-uddannelsen?

Interesserer du dig for biologi og vil du gerne have indflydelse på, hvordan vi i Danmark arbejder med jordbrug, fødevarer og husdyr? Så er Agrobiologi-studiet på Aarhus Universitet måske noget for dig. Se og hør mere om studiet i en ny video.

12.06.2018 | Anis

Scientific career positions in physiology, nutrition and disease prevention of monogastric animals

The Department of Animal Science, Aarhus University, invites highly qualified applicants for three positions in sustainable feeding and nutritional physiology and disease prevention of monogastric production animals available from 1 November 2018 or soon thereafter.

12.06.2018 | Anis

Associate Professor or Senior Scientist in Immunological Methods and Immune System of Production Animals

Do you have broad research expertise in basic immunology and host-pathogen interaction? The Department of Animal Science, Aarhus University, invites highly qualified applicants for a position in immunological methods and immune system of production animals available from 1 January 2019 or soon thereafter.

07.06.2018 | Anis

Center for Husdyrfaciliteter søger jordbrugsteknolog/forsøgsmedarbejder

Kan du se dig selv i et alsidigt job med fokus pasning af foderfabrik, dyr og maskiner i forsøg? Institut for Husdyrvidenskab - Center for Husdyrfaciliteter, AU, søger en jordbrugsteknolog/forsøgsmedarbejder snarest muligt. Vi kan tilbyde et udfordrende job med gode muligheder for faglig udvikling. Ansøgningsfrist er den 20. juni 2018.

31.05.2018 | Anis

Husdyrfaglig profil søges til forskning i husdyrbesætninger per 1. september

Interesserer du dig for velfærd og sundhed hos husdyr og for at være i dialog med landmænd, forskere, IT-folk og studerende og har du lyst til at bidrage til anvendelsesorienteret forskning? Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du vil indgå i et dynamisk og resultatorienteret forskningsteam. Ansøgningsfrist: 29. juni 2018.

Ph.d.-studerende Atefeh Berenjian (t.v.) og bachelorstuderende Maud van der Brand vejer slagtekyllinger som led i undersøgelse af kyllingernes gangegenskaber. I baggrunden bliver kyllingernes gangegenskaber evalueret. Foto: Anja Brinch Riber

19.05.2018 | DCA

Hvorfor går nogle slagtekyllinger dårligt og hvad betyder det for dem?

Forskere fra Aarhus Universitet er blandt de første til at fokusere på årsager og effekt af unormal gang, der ikke betegnes som decideret halthed, hos konventionelle slagtekyllinger.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

Koordinator for fjerkræ

Seniorforsker Sanna Steenfeldt

Institut for Husdyrvidenskab, Sektion for husdyrernæring og fysiologi

ARRANGEMENTER

man 26 nov
00:00-00:00 | Vingsted Hotel and Conference Centre, Denmark
Ph.D. course: Interpretation of animal stress responses
The PhD course provides a solid background of the theory and research in stress biology via lecture by leading researchers within the field. Deadline for registration: 15 September 2018

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned.