Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Alumner

Bevar kontakten med dit fag og udvid dit netværk blandt andre agrobiologer fra AU. 

Hvad er en alumne?

Som alumne (dimittend) er du en vigtig ambassadør for agrobiologi-uddannelsen samt for Institut for Husdyrvidenskab og Aarhus Universitet. Vi vil derfor gerne holde kontakten ved lige.

Med dine erfaringer kan du bidrage til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet og bidrage til at positionere instituttet og universitetet som en international uddannelsesinstitution i verdensklasse. Målet at skabe livslange relationer til vores alumner, som kan være til gensidig glæde og gavn.

Instituttets nuværende og tidligere medarbejdere er også velkomne, og vi opfordrer også nuværende studerende til at drage nytte af alumnenetværket.   

Læs mere om at være alumne.

Læs om "Første alumnedag, 2018 var en stor succes".

Læs om "Fælles alumnedag for agrobiologer ved AU-Foulum" den 11.april 2019.

Nyheder

17.05.2021 | Anis, DCA

Ny institutleder til Institut for Husdyrvidenskab

Professor Charlotte Lauridsen afløser Klaus Lønne Ingvartsen som institutleder for Institut for Husdyrvidenskab til september 2021. Den kommende institutleder ser fremtidens husdyrforskning som et nøgleområde, der gennem samarbejde og innovativ tværfaglighed kan bidrage med afgørende viden og ekspertise til en række udfordringer omkring den grønne…

Føllets nysgerrighed overfor nye objekter afspejler dets nysgerrighed senere i livet og afslører muligvis også dets indlæringsevne. Nye forskningsresultater viser, at nysgerrige heste har lettere ved at lære nye opgaver.  Foto: Janne W. Christensen.

17.05.2021 | Anis, Heste, DCA

Hestes nysgerrighed fremmer deres evne til at lære nyt

Nysgerrighed og indlæringsevne går hånd i hånd. Vi kender det fra os mennesker og primater, men nu er det for første gang også videnskabeligt påvist hos heste i en ny undersøgelse gennemført ved Aarhus Universitet.

Viser resultater 11 til 12 ud af 532

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Følg os på LinkedIn og Twitter

Arrangementer

Viser resultater 16 til 4 ud af 4

Forrige 1 2

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned. Se eksempel på nyhedsbrevet.

Ønsker du at abonnere på nyheder om jordbrug og fødevarer finder du tilmelding her.