Alumnedag for Agrobiologi og Agro-Environmental management
Program
AU Foulum 11. april 2019 kl. 13:00
Ordstyrer: Seniorrådgiver Christian Friis Børsting, Institut for Husdyrvidenskab
Kl. 13:00 Ankomst, snacks og netværking
Kl. 13:20 Velkomst og introduktion til dagen
Kl. 13:30 Faglige indlæg
· Klimaet bliver hvad vi spiser: Hvordan udregner man fødevarers klimaaftryk og andre aftryk på miljøet? Og hvordan tager vi højde for fødevarernes klima- og miljøaftryk samtidigt? ved forsker Marie Trydeman Knudsen, Institut for Agroøkologi
· Hvorfor producerer køerne metan og hvordan kan vi sænke det via fodringen? ved Professor Peter Lund, Institut for Husdyrvidenskab
· Hvordan opleves det at blive hvirvlet ind som ekspert i den offentlige debat? Erfaring fra det virkelige liv ved sektionsleder, professor Jørgen E. Olesen, Institut for Agroøkologi
Kl. 14:30 Spørgsmål til oplægsholderne
Kl. 15:00 Seneste nyt fra de jordbrugsvidenskabelige uddannelser på Aarhus Universitet ved studievejleder Rasmus Pedersen, Administrationscenter ST.
Kl. 15:15 Kaffe
Kl. 15:45 Mød alumner, der har fulgt forskellige karrierespor. Hvad fik dem på sporet, hvad går deres job ude på, hvordan kan de bruge deres uddannelse? Tips, fif og faldgruber ved:
· Monica Bach, DLG
· Underviser Majbrit Terkelsen, Nordjyllands Landbrugsskole
· Konsulent Mette Langgaard Jensen, Seges
Kl. 16:30 Speed-netværking
Kl. 17:00 Rundvisning
Kl. 18:00 Spisning
Der vil være mulighed for buskørsel fra Aarhus til Foulum tur/retur.
Mere information herom efter tilmelding.
AU Foulum, Blichers Allé 20, 8830 Tjele