Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

NYHEDER

Der er stor individuel variation i græsindtaget hos økologiske søer. Nogle ville ikke røre græsset og andre åd med lethed op til 6 kilo friskt kløvergræs om dagen. En foderenhed svarer cirka til 6 kilo friskt kløvergræs. Foto: Maria Eksildsen.

13.08.2020 | Anis

Søer udnytter kløvergræs overraskende godt

En økologisk so går to-tre kilometer om dagen og fordøjer græs lige så godt som en ko. Det viser resultater fra projektet EFFORT, der er gennemført ved Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet.

03.08.2020 | Anis

TV-indslag: Nu kan grise æde dansk græs

Søndag den 2. august deltog professor Søren Krogh Jensen fra Aarhus Universitet i et indslag i TV-avisen, om det første anlæg i Danmark, der er installeret hos en landmand, til at omdanne kløvergræs til protein, som grisene kan udnytte. Se indslaget som starter ca. 54 minutter inde i nyhedsudsendelsen.

27.07.2020 | Anis

Kom til mink-temadag den 15. december ved AU Foulum

Interesserer du dig for mink og minkproduktion? Så tag med og bliv fagligt opdateret på årets mink-temadag ved AU Foulum den 15. december. Vi har planlagt et spændende program for dig og dine kolleger med et væld af aktuelle forskningsresultater. Se programmet og tilmeld dig allerede nu. Rabat ved tidlig tilmelding.

Viser resultater 25 til 27 ud af 512

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

ARRANGEMENTER

Viser resultater 25 til 6 ud af 6

Forrige 1 2