Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

 

 

Vi frembringer viden og løsningsforslag til bæredygtig husdyrproduktion
samt human ernæring og sundhed

NYHEDER

21.01.2020 | Anis

Ph.d.-forsvar: Om mæthedsfremmende fødevareingredienser – En undersøgelse af rosmarinekstrakt

Sidsel Madsen afholder sit ph.d.-forsvar: "Identifikation og biologisk evaluering af mæthedsfremmende fødevareingredienser – en undersøgelse af rosmarinekstrakt" mandag 27. januar i Mødesal 2, kl. 10.00. Alle er velkomne til forsvaret.

Dyrkning af mælk og kød i laboratorier skal bane vejen for en mere bæredygtig fødevareproduktion. Foto: Colourbox.

15.01.2020 | DCA

Mælk og kød skal dyrkes i petriskåle

Kan man lave mælk uden en ko – eller kød uden dyr? Det vil forskere fra Aarhus Universitet undersøge i et nyt forskningsprojekt, der skal bane vejen for en mere bæredygtig fødevareproduktion.

Foto: Hanne Kongsted.

14.01.2020 | Anis

Hvorfor dør søer i farestalden?

De fleste søer, der dør spontant, dør i farestalden - men hvad dør de af? Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet har undersøgt problemstillingen og fået overraskende resultater, som kan læses i en ny DCA-rapport.

Viser resultater 19 til 21 ud af 464

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste