Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

 

 

Vi frembringer viden og løsningsforslag til bæredygtig husdyrproduktion
samt human ernæring og sundhed

NYHEDER

Forskerne fandt ingen negativ effekt på foderoptagelse og ydelse, når stivelsesindholdet varierede. Foto: Linda S. Sørensen.

02.03.2020 | Anis

Malkekøer er robuste over for varierende mængder stivelse i foderet

Gentagne og relativt store udsving i foderets stivelsesindhold er tilsyneladende ikke noget problem for malkekøer – hverken når det gælder køernes mælkeproduktion og sundhed. Det er konklusionen på et netop afsluttet projekt ved AU Foulum.

Forskerne bag uddannelsen. Fra venstre: Inger Anneberg, Tine Rousing, Jan Tind Sørensen, Lene Munksgaard og Mette S. Herskin. Foto: Institut for Husdyrvidenskab, AU.

27.02.2020 | Anis

Husdyrvelfærd på masterniveau – skal du med på holdet?

Beskæftiger du dig med dyrevelfærd i dit daglige arbejde eller har du lyst til at komme til det? Så kan det være, at masteruddannelsen i husdyrvelfærd er noget for dig. Vi starter nyt hold den 1. september, så vær med og hør om dine muligheder, når vi holder Skypemøde om uddannelsen den 1. april 2020 i Aarhus.

AU-forskere har undersøgt, hvordan kløvergræsprotein i foderet til slagtekyllinger og slagtesvin påvirker kødkvaliteten. Foto: Colourbox.

25.02.2020 | Food

Hvordan påvirker græsprotein kødkvaliteten?

I produktionsforsøg er der eksperimenteret med stigende mængder af kløvergræsprotein i foderet til slagtekyllinger og slagtesvin. Formålet er at finde et mere bæredygtigt alternativ til f.eks. sojaprotein, men hvordan påvirkes kødkvaliteten? Det har AU-forskere undersøgt.

Viser resultater 10 til 12 ud af 464

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste