Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Professor Henrik Callesen udpeget til Innovationsfondens Erhvervsforskerudvalg

Innovationsfondens bestyrelse har netop udpeget nye medlemmer til Erhvervsforskerudvalget. Blandt de tre nye faste medlemmer er professor og viceinstitutleder Henrik Callesen fra Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet.

Professor og viceinstitutleder fra Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet Henrik Callesen er fra og med 1. marts 2017 udpeget som medlem af Innovationsfondens Erhvervsforskerudvalg.

 

Erhvervsforskerudvalget er et fagligt rådgivende udvalg, som har til opgave at træffe afgørelse om ansøgninger til ErhvervsPhD- og ErhvervsPostdoc-ordningerne samt assistere Innovationsfonden i forskningsfaglige spørgsmål vedrørende disse to ordninger.

 

Henrik er oprindeligt uddannet dyrlæge, PhD og DrMedVet og har siden 1982 arbejdet med forskning. I dag er Henrik ansat som professor ved Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet, hvor han også fungerer som viceinstitutleder. Hans forskningsområde er forplantningsbiologi hos husdyr, primært kvæg og svin, og hertil knyttede teknikker såsom superovulation, in-vitro produktion og kloning.

 

De øvrige udpegninger som medlemmer af Erhvervsforskerudvalget i Innovationsfonden er professor Jan Lassen, Danmarks Tekniske Universitet samt professor og forskningsleder Lone Holm Pedersen, Copenhagen Business School, KORA samt midlertidigt medlem direktør Mette Glavind, Teknologisk Institut.

 

Læs mere om Innovationsfonden.

  

Flere oplysninger

Professor Henrik Callesen, 

Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet

E-mail: henrik.callesen@anis.au.dk

Tlf: +45-8715 7989 eller +45-2080-3435