27.02.2020 | Anis
Beskæftiger du dig med dyrevelfærd i dit daglige arbejde eller har du lyst til at komme til det? Så kan det være, at masteruddannelsen i husdyrvelfærd er noget for dig. Vi starter nyt hold den 1. september, så vær med og hør om dine muligheder, når vi holder Skypemøde om uddannelsen den 1. april 2020 i Aarhus.
25.02.2020 | Food
I produktionsforsøg er der eksperimenteret med stigende mængder af kløvergræsprotein i foderet til slagtekyllinger og slagtesvin. Formålet er at finde et mere bæredygtigt alternativ til f.eks. sojaprotein, men hvordan påvirkes kødkvaliteten? Det har AU-forskere undersøgt.
25.02.2020 | Anis
Nogle husdyr elsker vi til døde, andre elsker vi at sætte til livs. I en ny bog i Tænkepause-serien stiller Inger Anneberg, antropolog ved Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet, skarpt på vores forhold til husdyr. Det er bogen, du skal læse for at forstå uenighederne i debatten om dyrevelfærd.
13.02.2020 | Anis
Koordinerende og struktureret specialkonsulent søges til Institut for Husdyrvidenskab. Du skal have alsidige interesser og kompetencer, da du skal kunne dække flere specialistområder: indkøb, informationssikkerhed, ledelsesunderstøttelse samt planlægnings- og udviklingsopgaver i særligt vores forsøgsfaciliteter.
06.02.2020 | Anis
Den 5. februar oprandt den store dag, hvor kostalden og det nye malkeanlæg blev klar til at DKC's malkekøer kunne flytte ind. Her kan du se billeder fra indflytterdagen samt den første malkning i de spritnye kvægfaciliteter på Danmarks Kvægforskningscenter.
06.02.2020 | Anis
Der findes ikke et entydigt svar på, hvad god dyrevelfærd er. I forbindelse med at en ny dyreværnslov er på vej, har seniorforsker Mette S. Herskin og seniorrådgiver Inger Anneberg fra AU bidraget til en artikel på Videnskab.dk med deres viden om emnet, som hjælper dig til at tage stilling.