13.11.2018 | Anis
Sarah-Lina Aagaard Schild holder ph.d.-forsvar på AU Foulum 20. november 2018. Forsvaret foregår i auditoriet kl. 9.00 og alle er velkommen ved forsvaret.
13.11.2018 | Anis
Anna Feldberg Marsbøl forsvarer sin ph.d.-afhandling 20. november 2018 på AU Foulum i mødelokale 2, kl. 12.00. Alle er velkomne.
09.11.2018 | Kvæg
Et omfattende samarbejde mellem husdyrforskere fra hele verden har resulteret i, at der nu er udviklet nye og mere simple metoder til beregning af malkekøers udskillelse af metan. Dette skal lette fremtidens arbejde med at finde de managementtiltag, som bedst medvirker til at begrænse metanproduktionen fra kvæg, så dyrene bliver mere klimavenlige.
09.11.2018 | Anis
Leg hos kalve består typisk af bevægeleg og social leg. Her kan det være væsentligt at skelne imellem de forskellige typer af leg, når vi ønsker at bruge legeadfærd som indikator for kalves velfærd. Det viser en ny undersøgelse fra Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet.
09.11.2018 | Anis
AU forskere er med i et omfattende kalveprojekt, som har til formål at nedbringe kalvedødelighed og antibiotikaforbrug gennem optimal sundhedsmanagement. De dele af projektet, som AU varetager, omhandler blandt andet undersøgelse af alternativer til antibiotika samt udvikling af effektive styringsværktøjer.
08.11.2018 | Mink
Toke Munk Schou holder ph.d.-forsvar 13. november 2018. Alle er velkome til at komme og overvære forsvaret i auditoriet på AU Foulum, kl. 10.00
05.11.2018 | Anis
Én gang om året holder Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet, aftenåbent i regi af Akademiet for Talentfulde Unge (ATU). Her får 12 talentfulde gymnasieelever mulighed for at prøve kræfter med hands-on-forskning. I oktober 2018 fandt arrangementet sted for tredje gang med seniorforsker Stig Purup ved roret.
02.11.2018 | Anis
Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet, bød elever og lærere fra to klasser på hhv. Teknisk Gymnasium Silkeborg og Favrskov Gymnasium velkommen til klassebesøg på AU Foulum den 23. og 25. oktober under overskriften "Bioaktive stoffer i fødevarer".