Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

22.12.2016 | Anis

Ph.d.-forsvar: Indflydelsen af D-vitamin og antimikrobielle midler (pheromonicin) i relation til kontrol af bovin mastitis

Fredag 6. januar forsvarer Yuan Yue sin Ph.d. Hendes forskningsresultater bidrager til forståelsen af, hvordan D-vitamin og det nye antimikrobielle middel Pheromonicin-NM påvirker udviklingen af bovin mastitis, og hvordan de kan udnyttes i kontrollen af bovin mastitis.

20.12.2016 | Anis

Erfaren og ambitiøs fundraiser søges til Institut for Husdyrvidenskab

Institut for Husdyrvidenskab søger en fundraiser snarest muligt eller efter aftale. Vi søger en medarbejder, der kan videreudvikle og styrke hjemtagelsen af eksterne forskningsmidler inden for instituttets kerneområder: grundlæggende, strategisk og anvendelsesorienteret forskning inden for ernæring, sundhed og velfærd.

20.12.2016 | Anis

Nyt samarbejde skal styrke kvægrådgivningen

Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet har indgået en aftale med rådgivningsselskabet SAGRO, der flytter ca. ti medarbejdere til AU Foulum.

Formålet med samarbejdet er netop at sætte mælkeproducenten i centrum. Foto: Jesper Rais

19.12.2016 | Anis

Nyt samarbejde skal styrke kvægrådgivning

Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet har indgået en aftale med rådgivningsselskabet SAGRO, der flytter ca. ti medarbejdere til AU Foulum.

06.12.2016 | Anis

PhD-forsvar: Karakterisering af mavetarmkanalens mikrobiota hos smågrise

Tirsdag den 13. december forsvarer Ann-Sofie Riis Poulsen sin ph.d. Hendes forskning bidrager til forståelsen af, hvordan forskellige værts- og ikke-værts afhængige faktorer påvirker udviklingen af tarmkanalens mikrobiota hos smågrise, og hvordan sådanne faktorer eventuelt kan anvendes til at forbedre smågrises tarmsundhed.

05.12.2016 | Anis

Professor fra Institut for Husdyrvidenskab udpeget til Svineafgiftsfondens bestyrelse

Professor Hanne Damgaard Poulsen fra Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet er pr. 1. november 2016 udpeget til at sidde i bestyrelsen for Svineafgiftsfonden.

01.12.2016 | Anis

Følg øko-søerne og deres smågrise på facebook

Fodringsforsøget EFFORT, som handler om at udvikle nye fodringskoncepter til økologiske svin, har fået sin egen facebook side. Her har du en enestående mulighed for at følge dyrene og forskernes daglige arbejde via billeder og videoklip lige fra rygspækscanninger, aktivitetsmålinger og pattetællinger til fodringerne og den første faring.