23.01.2015 | DCA
Forskningsprojektet SUMMER har vist, at det er muligt at profilere økologisk kød ved at bruge mere lokalt produceret protein og lægge ekstra vægt på sundhed og velfærd - men det kræver, at smag og kvalitet er i top.
23.01.2015 | Anis
Med et nyt projekt vil forskere undersøge, om oregano i foderrationen til malkekøer kan mindske metanudslippet fra køer. Oregano har i laboratorieforsøg vist sig særdeles effektivt i forhold til at mindske metanproduktionen - nu skal det så undersøges, om denne virkning slår igennem i vommen på malkekøerne. Projektet er et samarbejde mellem…
07.01.2015 | Kvæg
I nyhedsbrevet kan du læse artikler omhandlende: Reproduktionsteknologier og genomisk selektion; Mælkeproduktion og -kvalitet med ensilage af efterårsgræs og forårsgræs; Avl efter specielle mælkekvalitetsegenskaber; Mælkeproduktion og energiindhold i foderet. Hent nyhedsbrevet »