ons 19 maj
16:00-18:00 | Online møde
Online fyraftensmøde om aktuel dyrevelfærdsforskning på Aarhus Universitet
Sæt allerede nu kryds i kalenderen til vores online fyraftensmøde: "Husdyrs velfærd - hvordan vurderer vi det?", som finder sted onsdag den 19. maj kl. 16-18. Her vil forskere fra Institut for Husdyrvidenskab, AU fremlægge deres aktuelle forskning på området. Det er gratis at deltage og alle interesserede er velkomne.
man 28 jun
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, 200 m from the railway station.
Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce green-house gas (GHG) emissions from agriculture.
tor 23 sep
08:49-08:49 | Copenhagen
Postponed to 2021: SEGES summit 2020: THINK Piglet Health & Nutrition
Experts from all over the world will attend the summit to discuss, share and learn more about how health, nutrition and management can improve the viability of piglets from hyperprolific sows.
man 01 nov
00:00-00:00 |
Institut for Husdyrvidenskab udbyder Ph.d.-kursus i Hands-on mass spectrometry for the analyses of minerals, amino acids, short chain fatty acids (SCFA) and other biomarkers/metabolites using quantitative and explorative techniques