tor 08 okt
00:00-00:00 |
Webinar: “Using ontologies to improve animal science research”
The webinar is coordinated by scientists from INRAE, France. It targets scientists, RI technicians, Bachelor, Master or PhD students. This webinar is free of charge. Deadline for registration 2nd October.
tor 05 nov
09:00-17:00 | Scandic Copenhagen, Vester Søgade, 1601 København V
ViD-konference 2020: Dyrevelfærd og klima
Årets konference i Videncenter for Dyrevelfærd tager fat på samspillet mellem dyrevelfærden for landbrugsdyrene og begrænsningen af de menneskeskabte udledninger af drivhusgasser.
tir 17 nov
15:00-16:30 | Online
Online seminar: Green biorefinery – a Green Deal for agriculture – producing sustainable soy protein alternatives and biobased products
This seminar will describe the disruptive potentials of new local biorefineries to contribute to EU self-sufficiency with plant protein and new biobased products while supporting EU policies on environment and climate.
tir 15 dec
09:00-15:00 | Aarhus Universitet i Foulum
Mink-temadag
Mød op og bliv fagligt opdateret på årets mink-temadag ved AU Foulum den 15. december. Her venter et spændende program for dig og dine kolleger med et væld af aktuelle forskningsresultater.
tor 28 jan
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, 200 m from the railway station.
Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce green-house gas (GHG) emissions from agriculture.
tor 23 sep
08:49-08:49 | Copenhagen
Postponed to 2021: SEGES summit 2020: THINK Piglet Health & Nutrition
Experts from all over the world will attend the summit to discuss, share and learn more about how health, nutrition and management can improve the viability of piglets from hyperprolific sows.