13.07.2021 | Food

Kom med til konference om mælk og sundhed

Kom og hør om den nyeste forskning inden for mælk og sundhed, når Arla Food for Health byder alle interesserede velkommen til konference. Det sker den 29. september, og det vil både være muligt at være fysisk til stede til arrangementet i Aarhus og at deltage online.

09.07.2021 | Anis

Vi mangler en kollega med kompetencer indenfor kulhydrater i ernæring til AU Foulum

Stillingen er på tenure-track adjunkt eller lektor niveau. Ansøgningsfristen er 16. september.

29.06.2021 | Anis

Ny professor i management af produktionssygdomme

Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet har per 1. september 2021 udnævnt Peter T. Thomsen til professor i management af velfærdsrelaterede produktionssygdomme i husdyrbesætninger.

25.06.2021 | Anis

AU forsker i P4 Østjylland: Om at færdes blandt store dyr i naturnationalparkerne

Adfærdsforsker Janne W. Christensen har været i P4 Østjylland d. 24/6-21, for at svare på spørgsmål om udfordringer med at færdes blandt store dyr, der afgræsser naturnationalparkerne, og hvordan du bedst forholder dig til dyrene, hvis du møder dem. Janne er på fra 1:39:06 - 02:36:46 inde i udsendelsen.

Biorafineringsanlæg ved AU Foulum. Foto: Lars Kruuse - AU Foto

23.06.2021 | Forskning

Screeningsmetode til vurdering af planters potentiale for udvinding af protein via bioraffinering valideret

Er det bedre at ekstrahere protein fra græs eller andre planter i bioraffinaderiet, og hvor meget protein kan ekstraheres? Nu er en anerkendt metode, som normalt bruges til at screene for foderværdi, blevet valideret i forhold til at kunne vurdere potentialet for at ekstrahere protein fra plantemateriale i et biorafinaderi. Det vil gøre det muligt…

15.06.2021 | Anis

AU deltager i Det Virtuelle Folkemøde den 17. juni 2021

Som en del af Folkemødet 2021 den 17. juni, livestreamer AU gratis foredrag og debatter med forskere fra forskellige fagområder – samt politikere og samarbejdspartnere. Foredragene og debatterne livestreames fra Aarhus Universitets iværksætterhub the Kitchen i Universitetsbyen i Aarhus.

tor 23 sep
08:49-08:49 | Copenhagen
Postponed to 2023: SEGES summit 2020: THINK Piglet Health & Nutrition
Experts from all over the world will attend the summit to discuss, share and learn more about how health, nutrition and management can improve the viability of piglets from hyperprolific sows.
ons 29 sep
13:50-16:35 | Aarhus eller online
Arla Food for Health - konference 2021
man 01 nov