Alumner

Bevar kontakten med dit fag og udvid dit netværk blandt andre agrobiologer fra AU

 

 

 

Hvad er en alumne?

Som alumne (dimittend) er du en vigtig ambassadør for agrobiologi-uddannelsen samt for Institut for Husdyrvidenskab og Aarhus Universitet. Vi vil derfor gerne holde kontakten ved lige.

Med dine erfaringer kan du bidrage til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet og bidrage til at positionere instituttet og universitetet som en international uddannelsesinstitution i verdensklasse. Målet at skabe livslange relationer til vores alumner, som kan være til gensidig glæde og gavn.

Instituttets nuværende og tidligere medarbejdere er også velkomne, og vi opfordrer også nuværende studerende til at drage nytte af alumnenetværket.   

Nyheder

God råmælk er ikke alene nogen garanti for god immunisering viser forskning. Hygiejnen er fortsat vigtig, både i kælvningsboksen, koens yver, ved eventuel udmalkning og for udstyr anvendt i forbindelse med manuel råmælksfodring. Foto: Linda S. Sørensen

11.12.2017 | Anis, Kvæg

God immunisering af økologiske kalve er stadig vejen til lav kalvedødelighed

Ny forskning i Organic RDD 2.2-projektet ViOrCa viser et varierende niveau af antistoffet IgG i blodet hos kalve, der fik råmælk manuelt fra råmælksbank straks efter fødsel. Kalvenes optagelse af IgG påvirkes ikke kun af råmælkens kvalitet og tidspunkt for tildeling. Også hygiejnen er en væsentlig faktor.

08.12.2017 | Anis, Kvæg

Nye afgoldningsprocedurer undersøges på Danmarks Kvægforskningscenter

På Danmarks Kvægforskningscenter er et nyt projekt startet op, som skal undersøge, hvordan forskellige afgoldningsstrategier påvirker koen, hvad angår produktion, fysiologi, adfærd og velfærd. En god overgang fra høj mælkeproduktion til ophør af malkning er nemlig vigtig for en succesfuld næste laktation.

Viser resultater 17 til 18 ud af 260

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Følg os på LinkedIn

Arrangementer

Bevar kontakten

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned. Se eksempel på nyhedsbrevet.

Ønsker du at abonnere på nyheder om jordbrug og fødevarer finder du tilmelding her.