Alumner

Bevar kontakten med dit fag og udvid dit netværk blandt andre agrobiologer fra AU

 

 

 

Hvad er en alumne?

Som alumne (dimittend) er du en vigtig ambassadør for agrobiologi-uddannelsen samt for Institut for Husdyrvidenskab og Aarhus Universitet. Vi vil derfor gerne holde kontakten ved lige.

Med dine erfaringer kan du bidrage til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet og bidrage til at positionere instituttet og universitetet som en international uddannelsesinstitution i verdensklasse. Målet at skabe livslange relationer til vores alumner, som kan være til gensidig glæde og gavn.

Instituttets nuværende og tidligere medarbejdere er også velkomne, og vi opfordrer også nuværende studerende til at drage nytte af alumnenetværket.   

Nyheder

Forskning viser, at der er mange positive aspekter, for økologiske producenter, ved at skifte til et moderdyr, der føder færre og mere robuste grise. Foto: VIPiglets.

30.11.2017 | Anis, Svin, DCA

Økologiske svineproducenter kan med fordel skifte genetik

Ny forskning peger mod, at den økologiske svineproduktion kan have fordele af at anvende moderdyr, der føder færre men større grise end dem, der i dag udbydes fra Danavl, hvis linjer er tilpasset intensiv indendørs produktion. En undersøgelse under økologiske produktionsforhold viste, at moderdyr fra Topigs Norsvins TN70 linje kunne fravænne det…

23.11.2017 | Anis, Svin

Experienced scientist position: Tenured associate professor in sustainable feeding and nutrition of pigs

Are you the talented candidate who can strengthen and complement our ongoing research in feeding and nutrition science in the Department of Animal Science, Aarhus University? We invite highly qualified applicants for a tenured associate professor/senior scientist position in sustainable feeding and nutrition of pigs. An internationally excellent…

Viser resultater 9 til 10 ud af 247

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Følg os på LinkedIn

Arrangementer

Bevar kontakten

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned. Se eksempel på nyhedsbrevet.

Ønsker du at abonnere på nyheder om jordbrug og fødevarer finder du tilmelding her.