Alumner

Bevar kontakten med dit fag og udvid dit netværk blandt andre agrobiologer fra AU

 

 

 

Hvad er en alumne?

Som alumne (dimittend) er du en vigtig ambassadør for agrobiologi-uddannelsen samt for Institut for Husdyrvidenskab og Aarhus Universitet. Vi vil derfor gerne holde kontakten ved lige.

Med dine erfaringer kan du bidrage til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet og bidrage til at positionere instituttet og universitetet som en international uddannelsesinstitution i verdensklasse. Målet at skabe livslange relationer til vores alumner, som kan være til gensidig glæde og gavn.

Instituttets nuværende og tidligere medarbejdere er også velkomne, og vi opfordrer også nuværende studerende til at drage nytte af alumnenetværket.   

Nyheder

Nyt projekt skal undersøge, om fytase i foderet til køer giver lavere P-udskillelse i gødningen. Foto: Linda S. Sørensen

08.12.2017 | Anis, Kvæg

Vejen til en bedre udnyttelse og lavere udskillelse af fosfor i kvægproduktionen

Nye studier ved Institut for Husdyrvidenskab, AU-Foulum skal undersøge, hvor godt køer udnytter fosfor i foderet. Målet er at finde den optimale fodersammensætning, hvor køerne bedst muligt udnytter fodermidlernes indhold af fosfor og dermed udskiller mindre fosfor via i gødningen.

Toastning af hestebønner til projekt udført af Jens Peter Jeppesen, Lemvig.

08.12.2017 | Anis, Kvæg

Kan hestebønner erstatte raps og soja som proteinkilder til malkekøer?

Aarhus Universitet og SEGES vil, i et igangværende projekt, undersøge effekterne af at erstatte soja og raps som primære proteinkilder med ubehandlede samt varmebehandlede hestebønner til malkekvæg. De praktiske elementer i forskellige opbevaringsformer og behandlingsmetoder undersøges desuden i en række besætninger.

Viser resultater 7 til 8 ud af 247

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Følg os på LinkedIn

Arrangementer

Bevar kontakten

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned. Se eksempel på nyhedsbrevet.

Ønsker du at abonnere på nyheder om jordbrug og fødevarer finder du tilmelding her.