Nyheder og events - pelsdyr

Photo from Colorbox

09.07.2018 | Ph.d.-kursus

Department of Animal Science offers a PhD course on Interpretation of animal stress responses

The PhD provides a solid background of the theory and research in stress biology via lecture by leading researchers within the field.

20.06.2018 | Anis

Vil du vide mere om Agrobiologi-uddannelsen?

Interesserer du dig for biologi og vil du gerne have indflydelse på, hvordan vi i Danmark arbejder med jordbrug, fødevarer og husdyr? Så er Agrobiologi-studiet på Aarhus Universitet måske noget for dig. Se og hør mere om studiet i en ny video.

12.06.2018 | Anis

Scientific career positions in physiology, nutrition and disease prevention of monogastric animals

The Department of Animal Science, Aarhus University, invites highly qualified applicants for three positions in sustainable feeding and nutritional physiology and disease prevention of monogastric production animals available from 1 November 2018 or soon thereafter.

07.06.2018 | Anis

Center for Husdyrfaciliteter søger jordbrugsteknolog/forsøgsmedarbejder

Kan du se dig selv i et alsidigt job med fokus pasning af foderfabrik, dyr og maskiner i forsøg? Institut for Husdyrvidenskab - Center for Husdyrfaciliteter, AU, søger en jordbrugsteknolog/forsøgsmedarbejder snarest muligt. Vi kan tilbyde et udfordrende job med gode muligheder for faglig udvikling. Ansøgningsfrist er den 20. juni 2018.

31.05.2018 | Anis

Husdyrfaglig profil søges til forskning i husdyrbesætninger per 1. september

Interesserer du dig for velfærd og sundhed hos husdyr og for at være i dialog med landmænd, forskere, IT-folk og studerende og har du lyst til at bidrage til anvendelsesorienteret forskning? Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du vil indgå i et dynamisk og resultatorienteret forskningsteam. Ansøgningsfrist: 29. juni 2018.

03.05.2018 | Anis

Hvordan studerer vi dyrs smerter?

Studier af smerter hos dyr er udfordrende at gennemføre, men kan være centrale for vores forståelse af dyrenes velfærd. Læs om den nyeste forskning på området i denne artikel fra Videnskab.dk forfattet af seniorforsker Mette S. Herskin, Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet.

Forside af The Ethology of domestic animals

20.03.2018 | Mink

Minkforsker medforfatter til lærebog om husdyrs adfærd

Jens Malmkvist, Institut for Husdyrvidenskab er medforfatter til et kapitel i bogen The Ethology of Domestic Animals.

Der afholdes informationsmøde om masteruddannelsen den 11. april på Aarhus Universitet. Foto: Colourbox.

15.03.2018 | Anis

Bliv master i vurdering af husdyrvelfærd – nyt hold starter til september

Overvejer du en efteruddannelse inden for vurdering af dyrevelfærd? Så læs her om tre studerendes erfaringer og udbytte med masteruddannelsen ved Aarhus Universitet. Alle tre har fundet uddannelsen relevant for deres arbejde og anbefaler den til andre. Måske du skal være en del af det nye hold til september?

15.03.2018 | Anis

Bestil en forsker

Nu har du muligheden for gratis at bestille en forsker til at komme ud og fortælle om sin viden inden for et specifikt forskningsområde. Tilbuddet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som forløber fra den 20. - 26. april, hvor forskerne rykker ud i hele landet for at fortælle børn, unge og voksne om deres forskning.

08.03.2018 | Arrangement

Institut for Agroøkologi og Institut for Husdyrvidenskab inviterer til alumnedag 5. april på AU Foulum

De to institutter vil rigtig gerne se tidligere og nuværende studerende samt tidligere og nuværende medarbejdere til fælles alumnedag i Foulum 5. april 2018.

1 2 3 4 5 6 7 Næste

Koordinator for pelsdyr

Seniorforsker Steen Henrik Møller

Institut for Husdyrvidenskab, Sektion for epidemiologi og management

ARRANGEMENTER

tir 11 sep
13:00-16:00 | Syddansk Universitet, J.B. Winsløws Vej 15, Odense
Invitation til miniseminar om Miljøfaktorer
Dyreforsøgstilsynet holder miniseminar om miljøfaktorer, der kan påvirke dyrevelfærd og forsøgsresultater. Husk tilmelding!
man 26 nov
00:00-00:00 | Vingsted Hotel and Conference Centre, Denmark
Ph.D. course: Interpretation of animal stress responses
The PhD course provides a solid background of the theory and research in stress biology via lecture by leading researchers within the field. Deadline for registration: 15 September 2018

VIDEO OM WELFUR

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned.