Nyheder og events - pelsdyr

13.11.2018 | Anis

Håndtering af udfordringerne ved implementeringen af velfærdsvurderingsprotokollen WelFur-Mink i stor skala

Anna Feldberg Marsbøl forsvarer sin ph.d.-afhandling 20. november 2018 på AU Foulum i mødelokale 2, kl. 12.00. Alle er velkomne.

08.11.2018 | Mink

Redebygning hos farmmink – en undersøgelse af minkhunners motivation for redebygning og dets effekt på hvalpeoverlevelsen

Toke Munk Schou holder ph.d.-forsvar 13. november 2018. Alle er velkome til at komme og overvære forsvaret i auditoriet på AU Foulum, kl. 10.00

Seniorforsker og pelsdyrkoordinator Steen Henrik Møller fra Institut for Husdyrvidenskab, AU byder velkommen til de mange deltagere i forbindelse med den årlige minktemadag i Foulum. Foto: Linda S. Sørensen

24.09.2018 | Anis

En velbesøgt og spændende minktemadag afholdt i Foulum

En lang række minkavlere, konsulenter, dyrlæger og forskere og andre interesserede besøgte Foulum til årets minktemadag den tredje tirsdag i september for at blive opdateret på de seneste nye forskningsresultater inden for minkproduktion i Danmark.

Foto: Anders Trærup

11.09.2018 | Anis

Den nyeste minkforskning præsenteres på temadag

Traditionen tro afholder AU Foulum temadag om mink, hvor forskere og repræsentanter fra erhvervet vil præsentere aktuelle forskningsresultater. Deltagerne kan bl.a. blive klogere på vitaminer og mineraler, MRSA og forhold omkring fødsel. Temadagen afholdes på AU Foulum den 18. september.

Photo from Colorbox

09.07.2018 | Ph.d.-kursus

Department of Animal Science offers a PhD course on Interpretation of animal stress responses

The PhD course provides a solid background of the theory and research in stress biology via lecture by leading researchers within the field.

20.06.2018 | Anis

Vil du vide mere om Agrobiologi-uddannelsen?

Interesserer du dig for biologi og vil du gerne have indflydelse på, hvordan vi i Danmark arbejder med jordbrug, fødevarer og husdyr? Så er Agrobiologi-studiet på Aarhus Universitet måske noget for dig. Se og hør mere om studiet i en ny video.

12.06.2018 | Anis

Scientific career positions in physiology, nutrition and disease prevention of monogastric animals

The Department of Animal Science, Aarhus University, invites highly qualified applicants for three positions in sustainable feeding and nutritional physiology and disease prevention of monogastric production animals available from 1 November 2018 or soon thereafter.

07.06.2018 | Anis

Center for Husdyrfaciliteter søger jordbrugsteknolog/forsøgsmedarbejder

Kan du se dig selv i et alsidigt job med fokus pasning af foderfabrik, dyr og maskiner i forsøg? Institut for Husdyrvidenskab - Center for Husdyrfaciliteter, AU, søger en jordbrugsteknolog/forsøgsmedarbejder snarest muligt. Vi kan tilbyde et udfordrende job med gode muligheder for faglig udvikling. Ansøgningsfrist er den 20. juni 2018.

31.05.2018 | Anis

Husdyrfaglig profil søges til forskning i husdyrbesætninger per 1. september

Interesserer du dig for velfærd og sundhed hos husdyr og for at være i dialog med landmænd, forskere, IT-folk og studerende og har du lyst til at bidrage til anvendelsesorienteret forskning? Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du vil indgå i et dynamisk og resultatorienteret forskningsteam. Ansøgningsfrist: 29. juni 2018.

03.05.2018 | Anis

Hvordan studerer vi dyrs smerter?

Studier af smerter hos dyr er udfordrende at gennemføre, men kan være centrale for vores forståelse af dyrenes velfærd. Læs om den nyeste forskning på området i denne artikel fra Videnskab.dk forfattet af seniorforsker Mette S. Herskin, Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet.

1 2 3 4 5 6 7 Næste

Koordinator for pelsdyr

Seniorforsker Steen Henrik Møller

Institut for Husdyrvidenskab, Sektion for epidemiologi og management

ARRANGEMENTER

Ingen nyheder i denne liste

VIDEO OM WELFUR

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned.