Nyheder og events - fjerkræ

NYHEDER

Smager økologiske kyllinger bedre, hvis de har franske aner? Effekten af race er en af de faktorer, som forskerne undersøger med henblik på at udvikle økologiske kødprodukter med særlig god kvalitet. Foto: Janne Hansen

20.08.2012 | Forskning

Lørdagskyllingen skal være økologisk

Økologiske kyllinger skal være noget særligt, hvis forbrugerne skal fristes til at spise flere af dem. Forskere fra Aarhus Universitet undersøger effekten af foder, race og slagtetidspunkt på kødkvaliteten af økologiske kyllinger.

Forskere ved Aarhus Universitet har foretaget en årlig revision af husdyrgødningens indhold af næringsstoffer og udregnet normtal for kvæg, svin, fjerkræ, mink, får, geder og heste. Foto: Søren Tobberup Hansen, AU

17.08.2012 | Forskning

Nye normtal for husdyrgødningens indhold af næringsstoffer

Indhold af næringsstoffer, tørstof og volumen i husdyrgødning er nu offentliggjort af Aarhus Universitet.

Viser resultater 61 til 62 ud af 62

Forrige 1 2 3 4 5 6 7


Koordinator for fjerkræ

Seniorforsker Sanna Steenfeldt

Institut for Husdyrvidenskab, Sektion for husdyrernæring og fysiologi

Kontaktinfo

ARRANGEMENTER

Viser resultater 19 til 4 ud af 4

Forrige 1 2


TILMELD NYHEDSBREV

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned. 

Ønsker du at abonnere på nyheder om jordbrug og fødevarer finder du tilmelding her.