Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Forskning

Forskning ved institut for husdyrvidenskab

Instituttet gennemfører grundlæggende, strategisk og anvendelsesorienteret forskning inden for ernæring, sundhed og velfærd. Anvendelsesområdet er inden for husdyrproduktion, hobbydyr og humane problemstillinger. Læs instituttets profil.

Forskergrupper

Forskerne ved Institut for Husdyrvidenskab er tilknyttet én af fem faglige forskergrupper. Læs mere om forskergrupperne og se hvilken forskning, de udfører.

Dyregrupper

Er du interesseret i en specifik dyregruppe kan du finde information om den enkelte dyreart her.

Publikationer

Forskere ved instituttet udarbejder videnskabelige artikler, som optages i internationale tidsskrifter. Endvidere udarbejder de populærvidenskabelige bidrag og faglige rapporter. Se en oversigt over de publikationer, som forskerne ved instituttet har publiceret.

Faciliteter

Instituttet råder over en lang række moderne forskningsfaciliteter, som understøtter forskningen, herunder en økologisk husdyrplatform. Læs mere om de omfattende faciliteter.

Projekter

Du kan få et overblik over forskningsprojekter på instituttet enten via projekter under forskergrupper eller projekter under dyregrupper.

Find en forsker

Har du brug for at komme i kontakt med en forsker, der arbejder inden for et specifikt emne, er Find en forsker et nyttigt værktøj. Læs mere om Find en forsker.