Alumner

Bevar kontakten med dit fag og udvid dit netværk blandt andre agrobiologer fra AU

Hvad er en alumne?

Som alumne (dimittend) er du en vigtig ambassadør for agrobiologi-uddannelsen samt for Institut for Husdyrvidenskab og Aarhus Universitet. Vi vil derfor gerne holde kontakten ved lige.

Med dine erfaringer kan du bidrage til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet og bidrage til at positionere instituttet og universitetet som en international uddannelsesinstitution i verdensklasse. Målet at skabe livslange relationer til vores alumner, som kan være til gensidig glæde og gavn.

Instituttets nuværende og tidligere medarbejdere er også velkomne, og vi opfordrer også nuværende studerende til at drage nytte af alumnenetværket.   

Læs mere.

Nyheder

Ph.d.- studie har vist, at vigtige foranstaltninger i forhold til smittebeskyttelse ikke blev fulgt i tilstrækkelig grad i mange malkekvægsbesætninger, hvilket øger risikoen for forekomsten af digital dermatitis. Foto: Danmarks Kvægforskningscenter.

27.08.2018 | Anis, Kvæg

Kan digital dermatitis i malkekvægsbesætninger begrænses med bedre smittebeskyttelse?

Der er gode muligheder for at sætte ind over for digital dermatitis ved at implementere og håndhæve god smittebeskyttelse. Det viser resultater fra et ph.d.-studie udført ved Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet.

En mobil excoriationsmaskine til biogas bygget op over en bugseret skårlægger, hvor de traditionelle komponenter er byttet ud med en behandlerenhed. Foto: Henrik Egelund.

27.08.2018 | Anis, Kvæg

Fysisk behandling af græsmarksafgrøder før ensilering kan være en fordel

Kan man øge foderværdien af ensilage ved fysisk at behandle græsmarksafgrøden før ensilering? Det tyder de foreløbige resultater på i et igangværende projekt – BEGROME, som er et samarbejde mellem Kverneland Group Kerteminde og Aarhus Universitet

Viser resultater 19 til 20 ud af 331

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Følg os på LinkedIn

Arrangementer

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned. Se eksempel på nyhedsbrevet.

Ønsker du at abonnere på nyheder om jordbrug og fødevarer finder du tilmelding her.