Alumner

Bevar kontakten med dit fag og udvid dit netværk blandt andre agrobiologer fra AU

Hvad er en alumne?

Som alumne (dimittend) er du en vigtig ambassadør for agrobiologi-uddannelsen samt for Institut for Husdyrvidenskab og Aarhus Universitet. Vi vil derfor gerne holde kontakten ved lige.

Med dine erfaringer kan du bidrage til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet og bidrage til at positionere instituttet og universitetet som en international uddannelsesinstitution i verdensklasse. Målet at skabe livslange relationer til vores alumner, som kan være til gensidig glæde og gavn.

Instituttets nuværende og tidligere medarbejdere er også velkomne, og vi opfordrer også nuværende studerende til at drage nytte af alumnenetværket.   

Læs mere.

Nyheder

Starten går til en vellykket inspirationsdag for gymnasielærere på AU-Foulum. Foto: Lotte Hansen
Hands-on-øvelser i laboratoriet. Foto: Merete Brødsgaard Henriksen
Rundvisning i faciliteterne på AU-Foulum. Foto: Merete Brødsgaard Henriksen

04.10.2018 | Anis

Inspirationsdag for gymnasielærere afholdt på AU-Foulum

For tredje år i træk gik institutterne Husdyrvidenskab, Fødevarer og Agroøkologi, Aarhus Universitet, sammen om at afholde en inspirationsdag for gymnasielærere på AU-Foulum. Arrangementet løb af stablen fredag den 21. september og samlede 25 interesserede lærere, der drog hjem med ny inspiration til deres undervisning i fagene bioteknologi,…

04.10.2018 | Anis, Kvæg

Subscribe to the SmartCow newsletter

SmartCow is an EU project under the Horizon 2020 programme for the cattle sector. The purpose of the project is to provide free access to leading cattle research facilities in France, Spain, the Netherlands, the United Kingdom, Germany, Ireland and Denmark. The project was launched on 1 February 2018.

Viser resultater 3 til 4 ud af 331

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Følg os på LinkedIn

Arrangementer

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevet orienterer om nyt fra husdyrforskningen og udsendes ca. hver 2. måned. Se eksempel på nyhedsbrevet.

Ønsker du at abonnere på nyheder om jordbrug og fødevarer finder du tilmelding her.