Nyheder

Ved en uformel reception i Institut for Husdyrvidenskab den 23. maj 2018 fejrede forskerne udgivelsen af de fem bøger. Fra venstre mod højre ses Janne W. Christensen, Jens Malmkvist, Lene Juul Pedersen, Mette Herskin, Margit Bak Jensen og Karen Thodberg.

Forskere i ANIS markerede bogudgivelser

Forskere fra sektionen for Adfærd og stressbiologi i Institut for Husdyrvidenskab har udvidet deres forfatterskab med deltagelse som medforfattere og redaktører til fem bøger.

12.07.2018 | Anis

Alt godt fra havet til æglæggende høner

Forskere fra Aarhus Universitet udfører et forsøg med æglæggende høner på en økologisk bedrift fra maj til september 2018 for at teste fodring med muslingemel i stedet fiskemel til æglæggende høner.

12.07.2018 | Anis

Kan grise hjælpe mennesker med tarmlidelser?

Ny grisemodel udviklet på Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet, skal anvendes som model for mennesker med inflammatoriske tarmsygdomme (IBD), specielt colitis ulcerosa.

Photo from Colorbox

09.07.2018 | Ph.d.-kursus

Department of Animal Science offers a PhD course on Interpretation of animal stress responses

The PhD provides a solid background of the theory and research in stress biology via lecture by leading researchers within the field.

Åbenhed, tillid og god kommunikation er vigtige elementer for vellykket samarbejde mellem forsker og landmand. Arkivfoto

05.07.2018 | Anis

Forskning i private landbrug: landmændenes erfaringer

Vigtige forudsætninger for godt samarbejde mellem forskere og landmænd er åbenhed, respekt og tillid, men også god planlægning og god kommunikation.

Foto: Janne Hansen

04.07.2018 | Kvæg

We have a PhD position available for you - if you would like to do something about the carbon footprint of dairy production!

If you are enthusiastic about science and would like to work with feeding strategies to reduce enteric methane from dairy cows, you are invited to apply for a PhD position at Department of Animal Science, Aarhus University. Application deadline is 1 August 2018.

fre 21 sep
00:00-00:00 | Rome, Italy
ISES 14th Equitation Science Conference, September 21-24, 2018
The Conference Theme is about Equine welfare: good training, good feeding, good housing, good mental state, good health, good behaviour.
fre 21 sep
09:30-16:00 | Mødelokale 2, AU Foulum, Blichers Allé 20, 8830 Tjele
Gymnasielærerdag på AU Foulum
Fredag 21. september 2018 har gymnasielærere mulighed for at deltage i en Gymnasielærerdag, hvor de kan høre mere om de undervisningstilbud og -forløb, der udbydes på AU Foulum.
man 03 dec
00:00-00:00 | AU Foulum
PhD course: Animal health economics in livestock herds
3 - 7 December 2018